Vi är tillbaka!

Efter ett långt uppehåll med både inlägg på bloggen och arbete med projektet tar vi nu nya tag igen! Jag och Gabrielle sitter just nu och har börjat med sammanställingen av vår fantastiska resa.

Det tog mååånga veckor för oss båda att smälta allt vi upplevt på resan till Filippinerna och Manila, vilket gjorde att rapportskrivning och sammanställning av resan inte kändes aktuellt att ta tag i direkt efter hemkomsten. Istället njöt vi när vi ofta tänkte tillbaka och bearbetade allt vi upplevt, fått gjort och åstadkommit, vilket gör att vi nu är extra taggade för att ta upp projektet igen och köra på för fullt!

Vad som nu väntar är först och främst rapportskrivning, som krävs av oss då vi ju läser kursen PA1201 på gymnasiet. Den ska vara inne någon gång i april. Andra sätt vi förhoppningsvis kommer att få redovisa arbetet på är utsällningar (kanske på vår skola, Halmstads stadsbibliotek) och presentationer för människor både muntligt och skrftligt i form av t.ex. affisch. Vi återkommer med mer information om detta när vi vet mer!

"NYHETER": Några dagar efter hemkomst i höstas, genomförde vi ännu en intervju med Hallandsposten! Mycket trevligt, det blev ännu ett litet reportage i tidningen om våra projekt och resan.
En mycket glädjande nyhet är att det nu finns preliminär-bokade biljetter för våra filippinska vänner (FFF); Amcy, Lorna, Jason och rektorn för Legarda-skolan Dr. Marcelo besöker oss och Halmstad efter påsklovet v.14. Vi ser fram mot detta oerhört mycket och hoppas att vi kan ta emot dem och ta hand om dem på ett bra vis, trots att vi nog aldrig lyckas överträffa allt de gjorde för oss. Mer om detta när vi vet mer.

Vi hoppas att bloggandet kommer igång nu igen och att vi publicerar regelbundet :)

Ha det bra så länge!
Stå på er!

Kram/Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0