Rapportskrivning

Hej på er!

Ber om ursäkt för dåligt uppdatering. De senaste veckorna har jag och Gabrielle arbetat stenhårt med projektrapporten som ska vara färdig den 15:e april! Vi är nu nästintill färdiga och har bara små saker kvar att tillägga och ändra på.

För tillfället har jag inte tid att publicera någon sammanfattning på vårt resultat, alla slutsatser och någon analys. Men det ska jag se till att det gör så fort det lugnat ner sig med skolan och arbetet har skickats in! Som sagt tidigare, har resan och vårt arbete varit bland det mest fantastiska vi någonsin gjort. Bara faktumet att vi upplyst över 100 ungdomar om FN:s barnkonvention är så stort att det inte går att ta på. Att vi också ökat intresset för ungas och mänskliga rättigheter samt ungas inflytande inte bara hos själva utan även hos de filippinska ungdomarna vi fick möjlighet att träffa, gör det ännu mera ofattbart.

I all iver och förväntan har vi dessutom glömt att uppdatera bloggen med att vi får filippinskt besök v.15-16!! De tre lärarna samt rektorn på Legarda Elementary School i Manila som vi lärde känna under vår vistelse där, anländer till Sverige om en vecka, alltså nästa måndag! De ska bl.a. få vara med på särskolan på Kattegattgymnasiet eftersom de tre lärarna arbetar med just särskola i Manila, besöka Sturegymnasiet för att få vara med om den estetiska verksamheten där, besöka en grundskola, fängelset samt mycket mera.

Hoppas nu på mer uppdatering när de kommit!

Stå på er!
/Martina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0