Dag 5 och 6, helgen

Hejsan allihopa!
Just nu sitter vi pa ett internetcafe' har pa on Mindoro. Vi har precis fatt en kvallsmassage av vara sota massagetanter vid strandkanten i solnedgangen. Underbart! Vi kom hit igar efter en timmes battur och stannar har tills imorgon eftermiddag. On ar underbar med massa trevliga manniskor och EN HEL DEL forsaljare som tycks vara insmorjda i Karlssons klister, for de vagrar lamna var sida och vill salja bade det ena och andra. "Yes, maaaaam", "Pearls, maaaam", "You buy now, maaam". Vi mar helt underbart med god mat och den vackraste naturen vi nagonsin skadat. Fascinerande! Har slappnar vi av med sol och bad och imorgon planerar vi ett morgondopp i soluppgangen vid femtiden. Imorgon beger vi oss tillbaka till fastlandet och huvudstaden Manila for att pa tisdag antligen fa traffa var skolklass som vi ska sammarbeta med. Vi bade ser otroligt mycket fram emot det!

Vi har inte med datorer och kamerasladdar hit, sa alla bilder fran fredag, lordag och sondag lagger vi in nasta vecka. Ha det sa bra allihopa och kramar!

Gabrielle och Martina!



Efter lördagens lunch på ett hotell på andra sidan klipporna - stranden på "andra sidan" var lugnare och skönare än den vi bodde på och denna dag passade vi även på att äta på denna sida av ön. Bilden ser ut att vara hämtad från en Ving-reklam, eller vad säger ni?! ;) Bara en av många härliga bilder vi tog under denna helg!

Kommentarer
Postat av: bisse

jag blir helt pirrig av att läsa om era äventyr! ser fram emot nästa uppdatering. puss!

2009-11-15 @ 19:08:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0